Aktivitetet në Qendrën burimore për mësim dhe këshillim “Xheladin Deda” në Pejë

Aktivitetet në Qendrën burimore për mësim dhe këshillim “Xheladin Deda” në Pejë

Me aktivitete të ndryshme “Java e njeriut me shkop të bardhë” do të zgjasë deri më 22 tetor. E vendi ynë e ka vetëm një qendër burimore për mësim dhe këshillim, “Xheladin Deda” në Pejë. Nxënës e mësimdhënës thonë se edhe njerëzit e verbër mund të japin kontributin e tyre në shoqëri.(Teksti- Aferdita DURAKU, kamera-Berat BAHTIRI)./21Media