Gashi: Mbesim me shpresë se do të ndryshon dicka

Gashi: Mbesim me shpresë se do të ndryshon dicka

Arsimimi dhe punësmi, vazhdojnë të jenë ndër sfidat më të mëdha të komunitetit të të verbërve në vendin tonë, andaj për një javë rresht sa u shënua “Java e Njeriut me Shkop të Bardhë”, përmes aktiviteteve të ndryshme u vë theks në rëndësinë dhe mundësinë e përfshirjes sa më të madhe të tyre në shoqëri. Aktivitetet në kuadër të kësaj jave përfunduan gjatë ditës së sotme përmes një turne shahu./21Media