Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

“Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit”

1 min read

Përfaqësuesit e shtetit premtojnë mbështetje për viktimat e krimit

Presidentja e shtetit, Vjosa Osmani, duke folur në hapje të “Javës për të Drejtat e Viktimave të Krimit”, me moton “Së bashku në mbrojtje të këtyre viktimave. tha se statistikat e viktimave të krimit janë trishtuese, prandaj kërkoi përkushtim dhe ndëshkim për të gjithë kryesit e krimeve./21Media