Filarmonia “PANNON” beri hapjen e këtyre aktiviteteve

Filarmonia “PANNON” beri hapjen e këtyre aktiviteteve

Ambasada e Hungarisë në Prishtinë për herë të parë organizon Javët e Kulturës Hungareze në Kosovë.  Nismëtarët  e këtyre javëve ishin filharmonia Pannon” të cilët patën një përformancë të suksesshme në  në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe Sportit në Prishtinë, të paktën kështu u vlerësua nga të pranishmit.  Kjo maratonë e kulturës hungareze aktivitetin e fundit do ta ketë me 11 dhjetor më koncertin e bendit të njohur hungarez “Kerekes”./21Media