47 vjeçarja shkëlqeu në "Billboard"

47 vjeçarja shkëlqeu në “Billboard”

Jennifer Lopezka mahnitur të pranishmit teksa është shfaqur tejet e bukur në tepihun e kuq, të eventit latin të ndarjes së çmimeve Billboard, i cili është mbajtur mbrëmë.

Këngëtarja është prezantuar me dy fustane të ndryshme një ngjyrë të zi ndërsa tjetri ngjyrë ari, me flokë të lidhur dhe grim të nuancave nude.

47 vjeçarja ka treguar se akoma është shumë në formë, falë ushtrimeve dhe kujdesit që i kushton trupit të saj dhe paraqitjeve gjithashtu.

Ajo gjithashtu ka fituar çmimin nga Telemundo , i cili e ka nderuar karrierën dhe punën e saj në fushën e muzikës.

Jennifer Lopez mbetet ikona e modës dhe inspirimi i shumë personave në ditët e sotme.