Shkak koronavirusi

Shkak koronavirusi

Jennifer Lopez në një lidhje me Skype nga shtëpia e saj, ka folur për ditët e saj në karantinë me partnerin edhe fëmijët, për emisionin e Ellen Degeneres.

Ylli i muzikës ka treguar se koronavirusi ka ndikuar dhe tani nuk e ka të qartë se kur do të realizohet dasma mes saj dhe të fejuarit, Alex Rodriguez.

Në fakt, ndikoi paksa, kështu që ne do të shohim se çfarë do të ndodhë tani. Sinqerisht, unë me të vërtetë nuk e di se çfarë do të ndodhë tani, sa i përket datave apo ndonjë gjëje të tillë”, u shpreh JLo.

Kujtojmë se dasma e çiftit planifikohej të bëhej gjatë stinës së verës, me një ceremoni familjare me rreth 100 të ftuar.