Situata komike midis çifteve

Situata komike midis çifteve

Secili çift e ka jetën dhe historinë e tyre të dashurisë, para dhe pas martesës. Disa veprime nuk keni dëshirë t’i bëni para partnerit deri në kohën kur martoheni dhe jetoni një kohë bashkë, shkruan rtv21.tv

Megjithatë, do t’i sjellim disa situata komike të cilat ju dhe partneri juaj mund t’i njihni.

Gjumi para dhe pas martesës

 Gjërat që i bëjnë çiftet bashkë

Vikendet

Ushqimi i grave

 Niveli i besimit

Kur shikoni filma

  Bisedat para dhe pas martesës

/21Media