Turizmi malor në Ferizaj 

Turizmi malor në Ferizaj 

Përmes iniciativave të ndryshme qytetare ka filluar investimi në zhvillimin e turizmit malor. Një rrëfim të tillë e ka edhe Jezerci i Ferizajt që këtë vit është bërë shumë atraktivë për vizitor. Tashmë janë ndërtuar mbi 100 bujtina dhe lokale të shumta hoteliere. Ndërsa, bashkatdhetar nga Gjermania kanë investuar qindra mijëra euro për rregullimin hapësirave për rekreacion./21Media