Neurokirurgu amerikan, Daniel Heiferman ka ndarë një këshillë me ndjekësit në Twitter se si ta parandalojnë avullimin e syzeve nga maska që na mbron nga Covid-19.

Ai ka shpërndarë një metodë efektive, dhe krejt çka ju duhet është të vendosni një ngjitës në pjesën e hundës.

Kjo metodë e thjeshtë do të ju ndihmojë ta parandaloni avullimin e syzeve./21Media