Tek Liverpooli sot kanë festuar ditëlindjen e talenti Harvey Elliot

Tek Liverpooli sot kanë festuar ditëlindjen e talenti Harvey Elliot

Padyshim që urimet nga bashkëlojtarët nuk kanë munaguar, dhe kjo ka ndodhur pikërisht para fillimit të ushtrimeve që Liverpool është duke vazhduar t’i mbajë online.

Trajneri gjerman, Jurgen Klopp i është drejtuar të gjithë lojtarëve që të urojnë ditlëndijen në gjuhen e tyre, duke përfshirë edhe Xherdan Shaqirit të cilit i është kërkuar ta urojë ditëlidjen në gjuhën shqipe.

Ylli shqiptar pa ndonjë hezitim filloi të këndoi “Shumë urime për ty”, për shokun e tij Elliott.