Dy femra e kanë akuzuar këngëtarin Justin Bieber, për sulm seksual, dhe kanë shpërndarë eksperiencat e tyre në rrjete sociale.

Një vajzë e identifikuar si Danielle ka treguar përmes Twitter-it në detaje, se si ata janë takuar në një event në vitin 2014.

Unë dhe shoqëria ime ishim duke shijuar gjithë natën. Një mashkull u afrua pranë nesh dhe na pyeti nëse donim ta takonim Justin. Sigurisht që thash po”, u shpreh ajo.

Sipas saj Bieber ishte kënaqur pak me shoqërinë e tij, e më pas i ftoi të gjithë që të shkonin në dhomën e një hoteli.

Justin më bindi që të mos thoja asgjë dhe askujt, përndryshe do të përfshihesha në probleme serioz. Atëherë ai më pyeti nëse do ta shoqëroja në krevat. Më pas unë e pyeta se si është e mundur një gjë e tillë”, vazhdoi Danielle.

Në po të njëjtin ditë, Kadi është një tjetër femër e cila pretendon se sigurimi i këngëtarit e kishin ftuar atë të shkonte në dhomën e Justin, në vitin 2015.

Unë i kërkoja që të ndalonte, dhe nuk mund të bëj marrëdhënie seksuale me dikë që nuk ka prioritet martesën. Më pas e shtyva dhe u largova nga dhoma”, kishte shtuar ajo.

Kjo e fundit, sipas deklaratave të dhëna kishte përfunduar në trajtim për shëndetin mendor, pas asaj që kishte përjetuar.