Festivali "I-Days 2017"

Festivali “I-Days 2017”

Këngëtari kanadez ka mbërritur në Milano të Italisë, ku do të marrë pjesë në festivalin “I-Days 2017”, në natën mbyllëse të tij.

Këtë radhë këngëtari bëri diçka ndryshe kur mbërriti në aeroport. Ndërsa mbante qenin e tij në krah, u ul në gjunjë dhe bisedoi me disa prej adhurueseve të tij, të cilat dukeshin tepër të emocionuara.

Ndryshe, DJ Martin Garrix do të hapë performancën e Bieber./21Media