Gjithsesi në formë më ndryshe, me masa kufizuese  

Pandemia ndryshoi formën e shënimit të ngjarjeve dhe figurave të historisë sonë më të re. Por, njëherësh la disi menjanë edhe planet për pushime verore. Megjithëkëtë, ka shenja se do të ketë një sezon turistik edhe verës që po vjen, por gjithsesi në formë më ndryshe, me masa kufizuese./21Media