Ish-ylli i filmave për fëmijë nuk kishte pasur probleme shëndetësore

Ish-ylli i filmave për fëmijë nuk kishte pasur probleme shëndetësore

Aktori Raphael Coleman, ka vdekur në moshën 25 vjeçare. Lajmin e ka konfirmuar familja e tij.

Sipas tyre, aktori nuk kishte probleme të mëparshme shëndetësore, por humbi ndjenjat dhe nuk ka mundur ta rikthejnë në jetë.

Të festojmë atë që arriti në jetën e tij të shkurtë dhe ta vlerësojmë trashëgiminë e tij”, ka shkruar nëna e aktorit Liz Jensen në Twitter.

Coleman u bë i njohur me rolin e Eric Brown në filmin e vitit 2005, “Nanny McPhee”, ku luajti krahas Emma Thompson./21Media