Pas një sëmundje të shkurtër ka vdekur gjyqtari i Gjykatës Themelore në Prishtinë, Shashivar Hoti. Lajmin gjykata e ka pranuar nga të afërmit e të ndjerit.

“Gjykata Themelore në Prishtinë shpreh ngushëllime familjes, kolegëve, dhe të gjithë miqëve të ndjerit Hoti. Gjykata përherë do ta kujtoj për punën e madhe, urtësinë dhe virtytet e larta gjyqtarin Shashivar Hoti.”, thuhet në njoftim./21Media

Ndërron jetë gjyqtari i Gjykatës Themelore në Prishtinë Shashivar Hoti
Prishtinë 18.07.2020. – Pas një sëmundje të…

Posted by Gjykata Themelore Prishtinë on Saturday, July 18, 2020