​Shkrimtari i njohur shqiptar, Ismail Kadare po vazhdon vizitën në Kosovë

​Shkrimtari i njohur shqiptar, Ismail Kadare po vazhdon vizitën në Kosovë

Ai sot do të mbajë një ligjëratë të hapur para studentëve të Kolegjit Iliria në Prishtinë.

Aktiviteti do të mbahet nga ora 11:00 dhe do të zgjasë deri në ora 12:00.

Kadare dje ka marrë çmimin ndërkombëtar “Letërsia Shqipe”, i cili iu nda nga Ministria e Kulturës së Kosovës.

Ai me të marrë këtë çmim, tha se kjo është një ceremoni që çdo shkrimtar në botë e dëshiron dhe e çmon, dhe se ky mbetet çmimi më i çmuar për të.