"Kaderi" ka një jetë të lumtur

“Kaderi” ka një jetë të lumtur

Ceren Yalazoğlu është njëra ndër aktoret e serialit turk “Më fal”, e cila në rolin e “Kaderit” njihet si vajzë që nuk është e kënaqur me jetën e saj provinciale.

27 vjeçarja në këtë serial luan rolin e vajzës së vogël të familjes, e cila dashurohet në njerëz të gabuar.

Por, në jetën reale aktorja gëzon një jetë të lumtur. Ceren ishte martuar në vitin 2013 me aktorin e njohur turk Osman Karakoç.

Çifti për atë ditë kishin organizuar një ceremoni, në të cilën kishin ftuar miqtë dhe familjarët e tyre.

Osman Karakoç 36 vjeçar, ka luajtur në shumë seriale, si “Beni unutma”, “Ask ve mavi”,  “N’olur Ayrilalim”, disa seriale tjera.

Çifti për dasëm kishin organizuar një ceremoni madhështore në të cilën kishin ftuar miqtë dhe familjarët e tyre. /21Media