Veseli: Ky është procesi i pestë i drejtësisë të cilës i nënshtrohet kjo luftë

Veseli: Ky është procesi i pestë i drejtësisë të cilës i nënshtrohet kjo luftë

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës dhe ish-shef i Shërbimit Informativ të Kosovës, Kadri Veseli, është ftuar të merret në pyetje nga Dhomat e Specializuara me seli në Hagë. Veseli tha se do ta pranojë ftesën, por nuk specifikoi se në çfarë cilësie është ftuar./21Media