Personat me presion të lartë të gjakut duhet të jenë të kujdesshëm

Personat me presion të lartë të gjakut duhet të jenë të kujdesshëm

Edhe pse shumë njerëz e besojnë të kundërtën, studimet e fundit tregojnë se kafja mund të parandalojë sëmundjet dhe sulmin e zemrës, si dhe rrahjet e çrregullta të zemrës.

Përderisa njerëzit me presion të ulët të gjakut nuk kanë pse të brengosen për kafeinën që konsumojnë, ata me presion të lartë të gjakut duhet të jenë të kujdesshëm.

Njerëzit me presion të lartë të gjakut duhet të jenë të kujdesshëm sepse kafeja e ka fuqinë që të rrit edhe më shumë presionin e gjakut.