29 vjetori i themelimit të Forumit të gruas të LDK-së

29 vjetori i themelimit të Forumit të gruas të LDK-së

LDK-ja bëri homazhe në Prekaz. Ndërsa Forumi i Gruas të LDK-së  bëri homazhe te shtatorja e ish-presidentit Ibrahim Rugova si dhe te Memoriali “Heroinat”. Kryetarja e forumit të gruas të LDK-së, Lirie Kajtazi tha se ky forum lufton për demokracinë e gruas si dhe në të mirën qytetare./21Media