Kompania serbe “Koto” sheh nga afër dëmtimin e Kalas

Kompania serbe “Koto” sheh nga afër dëmtimin e Kalas

Fortesa mesjetare e Novoberdes, tashmë është shndërruat  në zonë të rrezikshme për qytetarët. Kjo ndodh pa u bërë tre vjet prejse aty u investuan mbi 1 milion euro.  Për të parë gjendjen në të cilën gjendet ky monument në terren sot ishin përfaqësues të kompanisë Serbe « Koto » të cilët kishin bërë implementimin e projektit si dhe drejtues të Institutit  Arkeologjik të Kosovës./21Media