Ministrat Gashi e Margariti synojnë bashkëpunim edhe me Maqedoninë

Ministrat Gashi e Margariti synojnë bashkëpunim edhe me Maqedoninë

Në zyrat e Ministrisë së Kulturës në Prizren, sot u zhvillua një takim në mes të ministrive të kulturës së Shqipërisë dhe të Kosovës. Në këtë takim ministrat Gashi dhe Margariti, vlerësuan lartë projektet e kalendarit të përbashkët duke thënë se kanë dhënë rezultate të mira. Në këtë takim u tha se ky bashkëpunim i frytshëm ndërshtetëror do të vazhdojë edhe më tej./21Media