Dalja për çdo qytetar do të përcaktohet nga numri i parafundit i numrit personal

Dalja për çdo qytetar do të përcaktohet nga numri i parafundit i numrit personal

Qeveria e Kosovës ka ndërmarrë masa të reja për parandalimin e koronavirusit të cilat hyjnë në fuqi sot me datë 15 prill 2020.

Sipas këtyre masave, qytetarëve ju lejohet që të dalin vetëm nga një orë ë gjysmë në ditë, dhe atë për të kryer furnizmet si dhe për raste urgjente.

Dalja për çdo qytetar do të përcaktohet nga numri i parafundit i numrit personal.

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka publikuar kalendarin e intervaleve kohore të lëvizjes së qyetarëve, i cili është si në vijim:/21Media