Sipas raportit, Apple, mund të futë një tjetër sistem të telekomandës me kamerën Time of Flight 3D

Sipas raportit, Apple, mund të futë një tjetër sistem të telekomandës me kamerën Time of Flight 3D

Një raport i ri nga Ming-Chi Ku, një analist i njohur në ekosistemin e Apple, sugjeron se modelet e iPhone 2019 do të vijnë me një sistem kamere të përmirësuar Face ID.

Kuo beson se Apple do të implementojë një sensor të ri që do të ndriçojë më mirë fytyrën e përdoruesit, në mënyrë që të zvogëlojë ndikimin e dritës së dukshme nga mjedisi dhe të përmirësojë përvojën e përdoruesit të Face ID.

Raporti gjithashtu sugjeron se Apple, mund të futë një tjetër sistem të telekomandës me kamerën Time of Flight 3D, e cila mund të gjendet në modelet iPad të kompanisë për 2019 ose 2020, si dhe iPhone për 2020.

Ky lloj sensori mat kohën gjatë së cilës pika e dritës udhëton midis kamerës dhe subjektit, dhe mund të përdoret për të krijuar imazhet 3D.

Sistemi potencialisht mund të përdoret për rritjen e realitetit, për të përmirësuar cilësinë e imazhit 3D, i cili më pas mund të përpunohet me ndihmën e Apple Pencil në iPad.