Ky kamp do të jetë i hapur katër ditë

Ky kamp do të jetë i hapur katër ditë

Ministria e Diasporës dhe OJQ “Toka” organizojnë kampin veror me të rinjtë nga diaspora, Kosova dhe Shqipëria.

Kampi hapet sot duke filluar nga ora 12:00 dhe organizohet në qendrën rekreative “Gërmia” nga data 24 – 28 korrik . Pjesëmarrës do të jenë të rinjtë e grup-moshës 14-17 vjeç.

Hapjen zyrtare të kampit veror do ta bëjë ministri i Diasporës, Valon Murati.