Musliu: Trendi i kandidatëve me probleme me ligjin ka degraduar

Musliu: Trendi i kandidatëve me probleme me ligjin ka degraduar

Partitë politike duhet të prezantojnë në listat zgjedhore persona që nuk kanë probleme me ligjin. Kështu u tha në tryezën me temën “Çfarë kandidatë ofrojnë partitë politike në zgjedhjet e vitit 2019”, organizuar nga Fondacioni Uestminster për Demokraci dhe Institutit të Kosovës për Drejtësi.