Një vajzë 30-vjeç Cher Hubsher dhe nëna e saj Dawn Hubsher, 60 vjeç nga Amerika, kanë një ngjashmëri të paparë në fizikun e tyre.

Nëna që ka një diferencë prej 30 vitesh nga vajza e saj, duket mjaft e kuruar dhe e re dhe shpesh e ngatërrojnë me të bijën. Shpesh herë njerëzit e panjohur mendojnë se janë motra binjake.

Në një intervistë Cher Hubsher ka treguar se që kur ishte në moshën 15 vjeç njerëzit po i thoshin se kishte një ngjashmëri të madhe me të ëmën. Ato janë bërë shumë të famshme prej pamjes së tyre dhe kanë rreth 75,000 ndjekës në “Instagram”.

Cher ka treguar dhe një histori komike.

“Në një festë unë dhe mami ftuam edhe të dashurin tim, që aktualisht është edhe bashkëshorti im . Unë me mamin kishim veshur fustane me ngjyrë të njëjtë, modelin e flokëve e kishim njësoj dhe sa hyri, ai shkoi të përqafonte nënë time dhe i prek të pasmet. Akoma dhe sot e kujtojmë dhe qeshim sepse ai realisht nuk kishte faj.

Një herë tjetër një shoqja ime filloi të fliste me mamin tim duke menduar se isha unë. Njerëzit na ngatërrojnë gjatë gjithë kohës dhe na bëjnë motra. Kur i them se është nëna ime dhe është 60 vjeç, ata mendojnë se unë po tallem”.