Rama: Kodi dhe nderi janë themeli i punës tuaj.-Quni: Ju nuk do të lejoni të parakalojnë ushtri që pas vetës lën shkatërrim.-Haradinaj: Jashtëzakonisht i gëzuar që diplomoi nipi im në FSK

Rama: Kodi dhe nderi janë themeli i punës tuaj.-Quni: Ju nuk do të lejoni të parakalojnë ushtri që pas vetës lën shkatërrim.-Haradinaj: Jashtëzakonisht i gëzuar që diplomoi nipi im në FSK

Në kazermën ”Adem Jashari”, sot u diplomuan 15 kadetë të Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerata 2020. U kërkua nga ta dije, disiplinë, punë dhe shërbim ndaj vendit.