Janë arrestuar dy persona

Janë arrestuar dy persona

Autoritetet malajziane kanë kapur më shumë se 5 mijë breshka të vogla të zbuluara në bagazhet në aeroportin e Kuala Lumpur.

Dy indianë janë arrestuar pasi gjetjes së 5 mijë e 255 breshkave brenda në valixhet e tyre.

Zyrtarët thonë se breshkat kanë vlerë rreth 12.700 dollarë dhe kishin për qëllim të shiteshin si kafshë shtëpiake në Indi.

Malajzia është një pikë e rëndësishme tranziti për kontrabandistët e kafshëve të egra, të cilët zakonisht i tregtojnë në vendet e tjera aziatike.

Dy burrat po udhëtonin nga qyteti kinez i Guangzhou në Kuala Lumpur.

Indianët ishin të moshës 30 dhe 42 vjeç  si edhe nuk kishin leje për tregtimin e breshkave. Ata përballen me 5 vite burg dhe gjobë.

Breshkat do vendosen nën kujdesin e zyrtarëve të kafshëve të egra, raporton oranews.