Gjarpri është qëlluar me armë

Gjarpri është qëlluar me armë

Një gjuetar gjarpërinjsh ka futur në grackë një zvarranik të madh. Kapësi Bryce Lockett e ka quajtur “Chonk” për shkak të pamjes së tij të guximshme, kuq e zi, ashtu si flamuri shqiptar.

Gjarpri 1.8 metra i gjatë është qëlluar me pushkë nga Bryce në Brisbane, Australi.

Në deklaratën që ka dhënë për mediat, Bryce ka thënë se gjarpri ishte ushqyer mirë falë peshqve dhe bretkosave.

Gjarpërinjtë e zinj me të kuq janë një nga gjarpërinjtë që hasen më shpesh në bregdetin lindor të Australisë dhe janë përgjegjës për një numër kafshimesh çdo vit”, ka njoftuar Muzeu Australian, në faqen zyrtare të internetit, raporton oranews.