Një vjedhje ka ndodhur në mëngjesin hershëm të 7 dhjetorit në fshatin Bërnicë e Ultë në Prishtinë.

Ankuesi ka raportuar se disa persona të pa njohur i kanë vjedhur veturën dhe dy gjedhe.

Më pas siç njofton policia vetura është gjetur e braktisur, ku është vërejtur se i është vjedhur vetëm kasetofoni./21Media