Deri janë shtyrë shumë aktivitete

Deri janë shtyrë shumë aktivitete

Këshillii CONMEBOL ka bërë me dije se i ka dërguar zyrtarisht kërkesë FIFA-s për shtyrjen e kualifikueseve të Katar 2022 në shtator të këtij viti.

Kjo sepse bota tashmë është në emergjencë për shkak të Koronavirusit dhe sidomos Kontinenti i Ri është edhe më i prekuri, pra Amerika. Deri janë shtyrë shumë aktivitete këtë vit dhe vetëm Olimpiada Tokyo 2020 është duke rezistuar.

Shtyrja e Europianit 2020 në vitin 2021 ishte edhe vendimi i parë që u ndoq nga shtyrja e Botërorit të Klubeve dhe Kupës së Amerikës.