Shqiptaro-amerikanët presin të votohen

Shqiptaro-amerikanët presin të votohen

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, nesër, pra të martën më 5 nëntor, zhvillohen zgjedhjet lokale. Në këtë këto zgjedhje, pjesë e garës janë katër kandidatë shqiptarë. Vedat Gashi ka mbështetjen e senatores Shelli Mejers e të kongresistëve Nita Llovi dhe Elliot Engëll. Në këto zgjedhje, në lokacione të tjera, konkurrojnë edhe Bute Biberaj, Jetlir Kulla dhe Visar Tasimi./21Media