Katër persona që ishin të prekur me Covid-19 vdiqën gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut, ndërsa, u konfirmuan edhe 389 raste të reja me Covid-19.

Rastet e reja: Shkup – 140, Prilep – 34, Kavadarc – 33, Kumanovë – 21, Veles – 20, Ohër – 15, Dellçevë – 14, Manastir – 13, Tetovë – 12, Strumicë – 12, Negotinë – 11, Shtip – 10, Gjevgjeli – 8 , Gostivar – 6, Berovë – 6, Sveti Nikollë – 4, Kriva Pallankë – 4, Kratovo – 4, Strugë – 3, Koçan – 3, Resnjë – 3, Vinic – 2, Demir Kapi – 2, Dojran – 2, Kërçovë – 1, Dibër – 1, Radovish – 1, Probishtip – 1, Makedonski Brod – 1, Bogdanc – 1 dhe Krushevë – 1.

Instituti i Shëndetit Publik gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar 998 pacientë të shëruar, shkruan TV21./21Media