Intervistë me Eroll Salihun sekretar i përgjithshëm i FFK-së

Sot shënohet katërvjetori i pranimit të Federatës së Futbollit të Kosovës në UEFA . Për këtë ditë historike,  për fondet finaciare si dhe për vazhdimin e mundshëm të kampionatit , ndjekim bisedën që kolegu, Tomor Grabovci, e zhvilloi me sekretarin e përgjithshëm të FFK-së Eroll Salihun./21Media