Klubi nënshkruan me Goods

Klubi nënshkruan me Goods

KB Prishtina po vazhdon ta përforcojë skuadrën për të luftuar në garat që është prezente.

Bëhet fjalë për një basketbollist të huaj e që vjen nga Amerika, Anthony Goods.

Goods luan në pozitën e fundorit dhe ka përvojë të madhe, me një mesatare prej 18 pikëve.

Ai ka bërë karrierë në shtete të ndryshme, derisa së fundmi ishte pjesë e ekipit Nancy.

Këtë lajm e ka bërë të ditur vetë klubi kryeqytetas në llogarinë e tyre në Facebook.