Pjesëmarrje në programin që financohet nga Norvegjia

Pjesëmarrje në programin që financohet nga Norvegjia

Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile  ka organizuar sot sesion informues për organizatat joqeveritare për thirrjen e dytë në “Programin e Shoqërisë Civile për Shqipëri dhe Kosovë” . U tha se qytetarët e kanë humbur besimin në institucionet udhëheqëse, ndërsa për 10 vjet më shumë se gjysma e qytetarëve po i besojnë shoqërisë civile./21Media