Kearns: Militantët e armatosur serb minojnë stabilitetin në veri të Kosovës

Kryetarja e Komisionit për Politikë të Jashtme në Parlamentin Britanik, Alicia Kearns, ka komentuar ngjarjet në veri të Kosovës.

Ajo i ka bërë thirrje ndërkombëtarëve që të ndalojnë kritikat ndaj zyrtarëve  të Kosovës

“Aktorët ndërkombëtarë duhet të ndalojnë para se të sulmojnë zyrtarët e zgjedhur në mënyrë demokratike që marrin zyrat e tyre në veri të Kosovës. Jo më pak kur ata qëndrojnë të heshtur dhe nuk arrijnë të thërrasin militantët e mbështetur dhe të armatosur serb, të cilët vazhdojnë të minojnë stabilitetin në veri të Kosovës”, ka shkruar ajo në Twitter. /21Media

Back to top button