Erbas: 16.5 milionë euro investime.-Ahmeti: Kabllot e ekspozuara do të futen nën tokë

Erbas: 16.5 milionë euro investime.-Ahmeti: Kabllot e ekspozuara do të futen nën tokë

KEDS investon mbi 16 milionë euro në komplet rrjetin e ri  nëntokësor në Prishtinë.
Drejtori i KEDS-it, Alper Erbas dhe kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti kanë inspektuar në terren investimet e KEDS-it në kryeqytet.
U tha se ky investim do ta zgjidhë problemin energjetik të Prishtinës për 30 vitet e ardhshme./21Media