BTS dhe Charlie XCX pjesë e listës

BTS dhe Charlie XCX pjesë e listës

Çdo javë revista “Vulture” rëndit këngët e reja që sipas tyre janë më të mirat e javës.

Edhe në listën e kësaj jave të publikuar nga revista njësoj si javën e kaluar janë të përfshira nëntë këngë, përcjell rtv21.tv

Këtë javë krahas artistëve të rinj që janë çdoherë pjesë e listës, janë të përfshirë edhe BTS në bashkëpunim me Charli XCX me këngën “Dream Glow”./21Media

BTS and Charli XCX, “Dream Glow”

Randall Park, “I Punched Keanu Reeves”

Jai Paul, “He”

(Sandy) Alex G, “Gretel”

Jay Som, “Superbike”

MUNA, “Number One Fan”

Bon Iver, “Hey, Ma”

Whitney, “Giving Up”

Roisin Murphy, “Incapable”