Muçiqi: Është dëm i madh që i është bërë estradës.- Tahiri: Virusi është rrenë!

Muçiqi: Është dëm i madh që i është bërë estradës.-
Tahiri: Virusi është rrenë!

Dhjetëra pronarë të restoranteve dhe këngëtarë protestuan sot para objektit të Qeverisë duke kërkuar kështu lejimin e mbajtjes së dasmave dhe ahengjeve të tjera. Por, ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj tha se ende nuk ka vendim se kur do të lejohen këto aktivitete.