Demi Lovato po vajton për humbjen e gjyshit të saj, i cili vdiq të mërkurën në mëngjes.

Këngëtarja shkroi në Instagram se gjyshi i saj, Perry, ishte “sëmurë prej nja dy vjetësh”, dhe se ajo do ta kujtojë gjithmonë atë si “një nga predikuesit më të mirë që kam pasur ndonjëherë nderin të dëshmoja përhapjen e fjalës së Zotit . “

Gjithashtu, ajo vuri në dukje se është një kohë veçanërisht e vështirë për të humbur një të dashur, pasi pandemia COVID-19 e bën gati të pamundur mbajtjen e shërbimeve përkujtimore duke pasur parasysh udhëzimet për distancimin shoqëror, të përshkruara nga ekspertët, përcjell portali rtv21.tv

“Më dhemb të mendosh se familja jonë nuk do t’i thotë lamtumirën me një funeral të duhur për një kohë,” shkroi ajo. “Por ky është realiteti gjatë kësaj pandemie.”

Sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, në mes të pandemisë COVID-19, të gjithë duhet të mbajnë 6 metra distancë nga kushdo që është jashtë familjes dhe të mbani në mend se disa njerëz që kanë virus janë asimptomatikë. Organizata paralajmëron gjithashtu se mbajtja e distancës është thelbësore për ata që janë në rrezik më të lartë për t’u sëmurë.

Lovato, 27 vjeç,  i dha lamtumirën gjyshit të saj duke i thënë: “pushoni lehtë”

“Të dua gjysh,” shtoi ajo. “Më vjen keq që nuk kemi bërë më shumë foto së bashku, por kam kaq shumë kujtime për të buzëqeshur derisa të takohemi përsëri një ditë “./21Media