Çifti më i ri i lezbikeve

Çifti më i ri i lezbikeve

Që dashuria nuk njeh moshë dhe gjini këtë e vërteton më së miri çifti i ri, i kurorëzuar në Londër.

Këngëtarja Julia Zelg-De Freest, 24 vjeçare ka kurorëzuar dashurinë e saj me korrespondenten e politikës, Eileen Zelg-De Freest, 61 vjeçare.

Ato janë njohur në rrjetin social “Tinder” dhe janë martuar në Londër, aty ku edhe janë lidhur.

Ishte Julia ajo që ka marrë hapin e para për të propozuar, e më pas Eileen ia ka kthyer në të njëjtën “monedhë”, duke i kërkuar që të martohet me të, gjatë pushimeve në Brazil, raporton oranews.