E ka një peng që nuk mund të lë trashëgimtar në këtë zanat...

E ka një peng që nuk mund të lë trashëgimtar në këtë zanat…

Shumë zanate ndër vite po shuhen. Një herë e një kohë ndër zanataçinj vend të rëndësishëm zinin dhe këpucarët.Por, sot janë të paktë ata që vazhdojnë të merren me këtë punë. Nuk heqin dorë nga zanati, që i kushtuan pasionin dhe një pjesë të mirë të jetës.Mjeshtri i ndreqjes së këpucëve, personazh i tregimit vijues, e ka një peng që nuk mund të lë trashëgimtar në këtë zanat.(Teksti dhe kamera: Arlinda Hoxha)/21Media