Havolli: Presim përmbushjen e kërkesave tona legjitime

Havolli: Presim përmbushjen e kërkesave tona legjitime

Ndërsa Sindikata e Infermierëve të Kosovës, nuk heqë dorë nga kërkesa për rritjen e pagesës për ndërrimin e natës, pagesën e orëve shtesë, punën gjatë vikendit si dhe pagesën për rrezikshmërinë në punë. Këto kërkesa u adresuan sërish tek ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj./21Media