Kërkohet angazhim sa i përket nismave ligjore (Video)

Komisioni për Arsim shqyrton planin e punës

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport shqyrtoi planin e punës. U propozuan një varg projektligjesh për shqyrtim derisa u tha se edhe miratimi i projektligjeve varet edhe nga puna e qeverisë./21Media

Back to top button