Tryezë e mediave dhe KPM-së

Tryezë e mediave dhe KPM-së

Komisioni i Pavarur i Mediave ka mbajtur takim konsultativ me përfaqësuesit e mediave rreth zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës. U kërkua që mediat të kenë mbulim të paanshëm të procesit zgjedhor./21Media