5 vjeçari nga Gjilani, Dion Gashi, vuan nga sëmundja e leukemisë Akute Lymphoblastic dhe ka nevojë për trajtim jashtë vendit.

Shuma e nevojshme për trajtim në Turqi është 140 mijë euro.

Sipas familjarëve të tij, deri tani janë mbledhur 30 mijë euro, ndërsa nevojiten edhe 110 mijë të tjera.

Llogaria Bankare është në emrin e nënës së Dionit, (Zade Gashit).