Reshitaj: Do të kërkojmë informacione se kur do të kthehen ekipet mjekësore

Reshitaj: Do të kërkojmë informacione se kur do të kthehen ekipet mjekësore

Megjithë rritjen e rasteve të reja me COVID-19 në javën e fundit, shtetet fqinje nuk kanë aplikuar kontrolle mjekësore në asnjë prej pikave kufitare, siç kishin vepruar në muajt e izolimit. Për këtë, Komisioni për Shëndetësi pritet t’i drejtohet Ministrisë së Shëndetësisë nëse do të kthehen ekipet mjekësore në pikat kufitare si dhe në Aeroportin e Prishtinës./21Media