Protestë e specializantëve të SHSKUK-së

Protestë e specializantëve të SHSKUK-së

Një grup i specializantësh të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, protestuan para ministrisë së Shëndetësisë, në shenjë pakënaqësie për mos marrjen e pagave shtesë 300 euro për muajin korrik dhe gusht.(Teksti-Aurela ELASHANI, kamera- Sadik BYLYKBASH)/21Media